دانلود مقاله کرم کارامل

Project caramel cream

کرم کارامل
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
فصل اول:کرم کارامل
فصل دوم:آزمایشات شیمیایی شیر 
فصل سوم:چگونگی تهیه پودر تخم مرغ 
فصل چهارم:کارامل و ویژگیهای آن 
فصل پنجم:واکنشهای تشکیل کارامل 
فصل ششم:تهیه کارامل از منابع مختلف
فصل هفتم:تولید کارامل در صنعت
فصل هشتم:فرآیند تولید کرم کارامل و آزمایشات میکروبیولوژی آن
فصل نهم:انبار و تأسیسات
فصل دهم: اصول طراحی حرارتی و هزینه یابی
پیوست
مقدمه
سالهای زیادی است که تهیه رنگهای کارامل از انواع هیدراتهای کربن، صنعت مهم و بزرگی به شمار می آید.
هر ساله هزارها تن کارامل تولید و استفاده می شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولی هنوز جزئیات دقیق در مورد کارامل و واکنشهای که در طول تهیه آن اتفاق می‌افتد، در دسترس نیست. در حقیقت مقالات علمی کمی در مورد روشهای تهیه و یا خواص این مواد وجود دارد.
بخشی از این مسئله ناشی از وضعیت اقتصادی صنایع و نیز به دلیل وجود رقابت شدیدی که در این زمینه وجود دارد، و در نتیجه بیشتر اطلاعات در صنعت باقی مانده و روشها و دستورالعملها محرمانه مانده است.
از یک قرن پیش رنگهای کارامل برای رنگ کردن نوشابه های شیرین گوناگون به کار می رفتند، با پیشرفت صنایع، محصول بهتر و خالص تری تهیه شده است و اکنون ما به موقعیتی رسیده ایم که می توانیم بگوییم:
رنگهای کارامل یکی از اجزاء کلیدی در صنایع نوشابه های شیرین هستند.
رنگهای قهوه ای پر رنگ تا قرمز آنها ایده آل را برای نوشابه های کولا و نوشابه های با طعم میوه مثل گیلاس و کشمش سیاه ایجاد می کنند.
پایداری، قدرت امولسیون کنندگی، ویکوزیته کم مقاومت میکروبیولوژی بالای کارامل از مزایای بزرگ آنها برای تولید کنندگان نوشابه ها به شمار می رود…….

تعداد صفحات: 69

فرمت فایل: WORD