دانلود گزارش کارآموزی در کله پزی

Report an internship at the head Cooker

موضوع : گزارش کارآموزی در کله پزی

فهرست مطالب

کله‌پزی دوستان ۱
توصیف ظاهری مغازه ۲
« ترتیب افراد در کله‌پزی دوستان» ۸
« مشخصات فردی صاحب مغازه» ۸
« طرز تهیه مواد خام در کله‌پزی دوستان» ۹
(طرز آماده‌کردن کله‌و پاچه در کله‌پزی دوستان) ۹
«ترتیب افراد در کله‌پزی ببعی» ۱۴
سیدمحمد میرعارفی( سرپرست کله‌پزی)، علی کیا( آشپز)، محمد یوسفی( سرکارگر)، علی‌کیایی ۱۴
« تیپ مشتریها » ۱۴
کله‌پزیهای امروزه: ۱۷
مغازه و بساط کله‌پزی ۱۹
«چلچراغ‌های امروزی کله‌پزی» ۲۰
« سوخت کله‌پزی» ۲۰
«منظره مغازه» ۲۰
« خواص کله‌پاچه» ۲۴
« مضرات کله‌پاچه» ۲۶
« کله‌پاچه در آئینه تاریخ» ۲۷
یک نمونه قدیمی از کله‌پاچه سنتی: ۲۸
« دو نمونه از غذاهایی که مکمل کله‌پاچه هستند»( از قول یکی از مشتریان) ۲۹
دیدگاه مردم مازندران در مورد کله‌پاچه( از قول یکی از مشتریان) ۲۹
جمعه صبح: ساعت ۱۰:۱۵ ۳۰/۱۱/۸۳ ۳۲
شنبه ساعت ۷ شب ۸/۱۲/۸۳ ۳۴
چهارشنبه صبح ساعت ۹         ۱۹/۱۲/ ۸۳ ۳۴
دوشنبه ساعت ۷:۳۰ صبح ۵/۱/۸۴ ۳۵
چهارشنبه ساعت ۸ شب ۷/۱/۸۴ ۳۶
مشاهدات خانم مریم کیخا: ۳۶
‌مصاحبه با رئیس دفتر صنف کله‌پز ( طباخان تهران) ۳۸
آشپز ۶۰
مصاحبه‌ها: ۶۲
مصاحبه‌کننده‌: مریم کیخا ۶۲
رابطه شاگرد با صاحب مغازه: ۶۸
یک مصاحبه کوچک با شاگرد مغازه

دانلود گزارش کارآموزی در کله پزی
کارآموزی کله پزی

مختصری از کارآموزی :
« خواص کله‌پاچه»
۱- خوردن مغز.مغز و فکر و دماغ را قوت می‌بخشد.
۲- خوردن کله تولید منی نموده میل جماع را زیاد می‌کند.
۳- خوردن کله‌پاچه باعث فربهی بدن است و بهترین او کله گوسفند جوان می‌باشد.
۴- اماله آب کله‌پاچه اعصاب و عضلات یاغی خشک‌شده را رطوبت رسانیده، نرم می‌کند.
۵- اماله آب کله‌پاچه معده و روده و کلیه و مثانه را لینت داده، دستگاه گوارش و ورمهای باطنی را نرم می‌سازد.
۶- چکاندن آب کله‌پاچه در بینی نافع جنون و دردسر بیخوابی و مالیدن آن بردست و پا باعث نرمی پوست آنها می‌شود.
۷- غذایی مفیدحال نیرومندان است.
۸- خوردن زبان باعث قوت ناطقه و رفع سستی و لکنت زبان می‌کند.
۹- پاچه گوسفند با خاصیت ژلاتینی لزج و دیرهضم اما پس از هضم تولید خون پاک رقیق کرده و جهت بیماران و مبتلایان به بواسیر بهترین می‌باشد.
۱۰- پاچه سوای سوخته یعنی خشکی زیاده از حد را مفید و سرفه و خشکی حلق و سینه و ترک لب و زبان و مقعد و گرفتگی صدا و سرفه خشک و سل و رق و خونریزی و لاغری زیاد و زخم و شکستگی استخوان را درمان می‌باشد.
۱۱- خوردن پاچه با صمغ عربی دل‌پیچه و اسهال درددار را مفید و لیزابه معده و مواد گرم را دفع و دفع مضرات دواهای حاد تند و مشروبات الکلی می‌کند.
۱۲- آب پاچه درد روده و اسهال هیضه‌ای( اجابت کم‌کم، زودزود) گیردار را رفع و مجرب و چکاندن اب پاچه در بینی جهت خشکی و ضعف دماغ مؤثر و خوردن و مالیدن آب پاچه ورمهای سفت را معالج و مالیدن روغن مغز قلم پاچه با زعفران و فریفون و روغن گل سرخ دردسر و ضربان مفاصل را دفع می‌کند.
۱۳- سوزاندن استخوان پاچه که سائیده مانند غبار کرده بر سینی بدمند خون دماغ را قطع و پاشیدن آن بر زخم و جراحت بهم آمدن و بهبود جراحت می‌شود.
۱۴- نرم‌کرده استخوان پاچه که با صبر زرد و آب پاچه مرهم ساخته بمالند برای دانه بواسیر مفید و درد آنرا مسکن می‌باشد.
۱۵-  از استخوانهای ته مانده در مرغداری‌ها استفاده می‌شود و آن را پودر می‌کنند و جلوی مرغها می‌گذارند تا بخورند.
۱۶- از استخوان آن صابون تهیه می‌شود.
۱۷- از کله نوعی روغن برای کارواش که سریعاً سیاهی‌های روی دست را از بین می‌برد ساخته می‌شود.
۱۸- کلسیم سرشاری دارد که مخصوصاً برای خانمها مفید است چرا که تأثیر مثبت آن در عدم پوکی استخوان است.

« مضرات کله‌پاچه»
۱-    مضر و ناراحت‌کننده معده و هاضمه ناتوان است.
۲-    باعث سردی می‌‌شود که دافع آن دارچین است و رفع ضرر کلی‌اش را ترشیجات و آب لیموترش می‌کند.
۳- کلسترول خون را بالا می‌برد و چربی زیادی دارد.
۴-زیادخوردن پاچه موجب درد شکم و قولنج است و چاره‌اش خوردن آن با دارچین و  با دارچین پختن و خوردن عسل و چیزهای گرم با آن و پختن آن با کرفس و زیره است که دفع مضرت آن می‌کند.

تعداد صفحات: 69

فرمت فایل: WORD