دانلود گزارش کارآموزی شرکت ماکارونی مانا

Pasta Mana

گزارش کارآموزی شرکت ماکارونی مانا
فهرست مطالب تاریخچه و مقدمه
فصل اول
خلاصه ای از فرآیند تولید ماکارونی
فصل دوم
۱-۲- گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی
۲-۲-  انواع ماکارونی
۳-۲-  ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی
فصل سوم
مواد اولیه مورد استفاده
۱-۳- سمولینا
۲-۳- آب
۳-۳- تخم مرغ
۴-۳- مواد افزودنی مجاز
۵-۳- نمک
۶-۳- ال سیتئین هیدروکلراید
۷-۳ منو و دی گلیسرید
۸-۳-  بتا کاروتن
۹-۳- ویتامین C 
۱۰-۳- پودر اسفناج یا آب اسفناج
۱۱-۳- ویتامین گروه B
فصل چهارم
ساخت ماکارونی
۱-۳- روشهای ساخت انواع ماکارونی
الف: روش غیر پیوسته
ب: روش پیوسته
۲-۳- بخش دوم:‌ انتقال دهنده
الف: انتقال دهنده‌های افقی
ب: انتقال دهنده‌های عمودی
فصل پنجم
۱-۵- خشک کردن
الف) خشک کردن اولیه
ب) خشک کردن میانی
ج) خشک کردن نهایی
۲-۵-  یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز
۳-۵- منحنی خشک کردن و نمودار آن
فصل ششم
گرمخانه‌های ماکارونی
فصل هفتم
بسته بندی و برش
فصل هشتم
نگهداری و انبار کردن محصول
فصل نهم
بهداشت کارخانه
فصل دهم
۱-۱۰- موقعیت کارخانه
۲-۱۰- بحث و نتیجه گیری
۳-۱۰- پیشنهادات
۴-۱۰- منابع و ماخذ

تعداد صفحات: 59

فرمت فایل: WORD