طرح توجیهی تولید ساخارین (شکر مصنوعی)

Feasibility of producing saccharin (artificial sugar)

مقدمه:
ساخارین مهمترین ماده شیرین سنتتیک می باشد. این ماده بصورت پودری سفید و بلورین است که ۵۵۰ برابر شیرین تر از ساکاروز (شکرمعمولی) است. این ماده بطور گسترده در صنایع دارویی و مواد غذایی رژیمی کاربرد دارد. این شیرین کننده بصورت پودر یا قرص عرضه می‌گردد و در جهان توسط بیماران زیادی مصرف می شود. بیش از چهل و پنج سال است که این شیرین کننده کشف و به شکلهای مختلف تولید و در اختیار بیماران دیابتی و یا رژیمی قرار گرفته است.
فهرست مطالب:
مقدمه
خصوصیات
کاربرد و موارد مصرف
روش و مراحل تولید
واکنشهای تولید ساخارین از تولوئن
دیاگرام فرایند تولید ساخارین
لیست تجهیزات و ماشین آلات اصلی
تجزیه و تحلیل هزینه ها
جهت تولید ۲۵۰ کیلو گرم ساخارین در روز:
– سوله
– تعداد کارکنان
– زمین و ساختمان
– تجهیزات و ماشین آلات
– سرمایه ثابت
– سرمایه لازم برای یک ماه کار
– سرمایه لازم برای سه ماه کار
– جمع کل سرمایه
– هزینه تولید سالیانه
– دریافت سالیانه
– سود سالیانه
– میزان برگشت سرمایه (بازدهی)
– نقطه سر به سر

تعداد صفحات: 9

فرمت فایل: WORD