تحقیق میوه های گرمسیری

Tropical fruit Research

تحقیق پیرامون سه میوه گرمسیری گردوی پکان، فیجوآ و گواوا

بخشی از متن:
دوره رشد پکان طولانی بوده و از ۶ تا ۸ ماه میباشد. به عبارت دیگر مناطق مستعد برای کاشت این گیاه بایستی حداقل دارای فصل رشد هشت ماه باشد لذا محدوده کشت این گیاه از عرض جغرافیایی کمتر از ۳۰ درجه شمالی یا در عرض های بیشتر به شرط زمستانهای ملایم می باشد. نیاز سرمایی اکثر ارقام حدود ۲۰۰ ساعت سرمای ۲/۷ –۵ درجه سانتیگراد می باشد.

فهرست مطالب:
گردوی پکان
شرایط اقلیمی
میوه های گرمسیری
سابقه کشت پکان در ایران
روشهای تکثیر پکان
فیجوآ
گواوا
زادگاه و رویشگاه‌ها
ترکیب‌های شیمیایی
کاربردهای دارویی
دیگر کاربردها

تعداد صفحات: 10

فرمت فایل: WORD