موضوع طرح : احداث وبهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی
نوع تولیدات وظرفیت : نان فانتزی باظرفیت ۹۰۰ تن درسال
تعداد شاغلین : ۱۷ نفر
روشهای نوین عمل آوری خمیر وپخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم فانتزی میباشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام ماندگاری بیشتری برخوردار بوده وویتامینها وپرتئینهای موجود درنان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد باتوجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد ومصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روز افزونی دارد ، توجیه اقثصادی این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر ونیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی درآن داشته باشند…
سرفصل و عناوین مطالب طرح توجیهی :
– خلاصه طرح
– مشخصات سرمایه گذاری طرح
– معرفی محصول
– فرآیند تولید
– سرمایه گذاری ثابت طرح
– محوطه سازی
– ساختمان های مورد نیاز
– تاسیسات و تجهیزات
– هزینه ماشین آلات
– هزینه وسایل آزمایشگاهی
– هزینه وسایل نقلیه
– هزینه های قبل از بهره برداری
– جدول هزینه های ثابت طرح
– جدول هزینه های جاری طرح
– حقوق و دستمزد نیروی انسانی
– هزینه سوخت و انرژی
– هزینه استهلاک، تعمیر و نگهداری
– سرمایه در گردش
– قیمت فروش
– محاسبه نقطه سر به سر
– محاسبه سود ویژه
– محاسبه سود عملیاتی
– دوره برگشت سرمایه