گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی

Meat Factory

 موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی

فهرست مطالب

کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان
تکنولوژی مواد غذایی
فصل اول : مقدمه و کلیات ۱

بخش اول : گوشت ۱

بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان ۴

بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون ۷

بخش چهارم : تاریخچه تأسیس و بهره برداری کارخانه فرآورده‌های گوشتی
میکائیلیان ۱۴

بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های
فرآورده‌های گوشتی ۱۵

فصل دوم : خط تولید فرآورده‌های گوشتی ۳۰

بخش اول : دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز ۳۰

بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی ۶۹

بخش سوم : پروسه تولید ۷۵

بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان ۷۷

فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی ۸۲

بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری ۸۲

بخش دوم : آزمایش های شیمیایی ۱۰۲

بخش سوم : آزمایش‌های میکروبی ۱۱۰

فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات ۱۳۹

ضمایم ۱۴۰

منابع ۱۴۳

تعداد صفحات: 141

فرمت فایل: WORD